© 2016-2020 SCOALA DE DRIFT SORIN ENE - All rights reserved
This website is created by Fabian Dinu Calendar 2016 – Scoala de Drift
Sorin Ene
0723 739 956

Calendar 2016 – Scoala de Drift

Posted By on January 21, 2016 in General |

Calendar 2016 – Scoala de Drift

In urma cu putin timp lansam pe facebook ideea conceperii unor calendare de birou cu ilustrarea imaginii personale, calendare ce urmau a fi oferite catre vanzare doritorilor si fanilor. Era prima mea actiune de gen dupa mai mult de 10 ani de activitate si primul produs care il scoteam pe piata, cu toate ca m-am gandit mult inainte de a face asta, pentru ca eu consider ca inca nu sunt la nivelul la care sa intreprind asemenea actiuni, dar o fac si NU, NU o fac in scop personal ci in scopul de ajuta la randul meu (sau poate pentru unii in scop umanitar).
Asa ca toate fondurile (cat se pot strange) provenite din vanzarea acestor materiale promotionale numite “calendare” vor fi folosite pentru achizitionarea de bunuri necesare sau hrana pentru oamenii care nu au avut poate noroc si sansa in viata si care acum sunt acolo unde nu trebuie sau pe carari gresite.
DUMNEZEU mi-a acordat sansa sa pot face ce-mi place si ce-mi doream -DRIFT , sa-mi intemeiez o familie pe care o iubesc nespus si care la randul ei ma sustine in orice situatie, tocmai de aceea si eu simt la randul meu ca trebuie sa ofer ceva atat cat pot pentru nivelul meu, catre alte persoane mai putin norocoase.
Sunt parinte si stiu cat de greu se cresc copiii mai ales fara ajutor din partea cuiva, stiu ce insemana ca o mama sa-si iubeasca copilul si sa se sacrifice pentru el, tocmai de aceea sunt foarte impresionat de mamele batute si maltratate care sunt alungate alaturi de copii de acasa si pentru unele mai norocase centrele speciale sunt o scapare dar una de scurta durata.

 

Intr-o seara la jumatatea lunii decembrie anul trecut,pe la ora 22.00 pe un ger cumplit veneam impreuna cu sotia catre casa mergand pe Calea Victoriei, vis-a –vis de Politia Capitalei la parterul unui bloc,stand la semafor vad un morman, ca o gramada mare multicolora si nu-mi dadeam seama ce poate fi.Doar cand am vazut ca de sub acel morman intr-un colt ieseau talpile micute ale unui copilas, mi-am dat seama ca este o mama care isi tine strans copilul in brate sub o gramada de paturi gasite pe strada.
Se face verde, plecam de la semafor, peste 30 de metri aceeasi imagine – o alta mama care-si tinea strans la piept copilul stand pe jos, dar de aceasta data mama si copilul nu erau acoperiti de nimic, doar de niste haine curate.Nu-mi venea sa cred ochilor, aproape aceeasi imagine in mai putin de 10 secunde.
Nici cel mai urat film de groaza nu ma urmareste cum ma urmareste imaginea din acea seara, tocmai de aceea am hotarat impreuna cu ZANFIRACHI SILVIU – OMUL care a muncit si a creat acest calendar dar si un membru si fotograf al echipei mele de drift si un om extraordinar si partenerii mei, ca aceasta actiune a noastra sa se indrepte catre mamele alungate alaturi de copiii lor de acasa.Nu conteaza ca sunt rromi, sau alte natii si ei tot oameni sunt.
Nu am scris in viata mea ata de mult pe facebook, nu este genul meu sa-mi exprim gandurile public in modul asta, dar acum am facut-o.
Atat eu cat si cei implicati in aceasta actiune ne dorim sa ne atingem telul si speram sa nu fim gresit intelesi. Carcotasi stiu ca vor fi, ca asa sunt peste tot, dar carcotasi vor ramane toata viata lor.
Voi atasa pozele care compun calendarul, el va fi vandut in forma finala ca si calendar de birou, pretul lui fiind de 45lei/bucata.
PENTRU COMENZI : 0765982436 – SORIN
0724864897 – SILVIU

Trimite mai departe, mersi :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •