TRAINERUL SORIN ENE

CAMPION NATIONAL DE DRIFT

Sorin Ene, cunoscut de majoritatea fanilor driftului drept HAI, a inceput sa cocheteze cu driftul in anul 2002 la volanul unui BMW E30. Din anul 2006 driftul a devenit o parte integranta din viata lui, atunci cand s-a implicat serios in acest sport.

Masinile utilizate de catre Sorin au fost in cea mai mare parte a lor modele BMW E30, insa incepand cu anul 2010 HAI a surprins din nou cu aparitia la volanul unui model nipon, Nissan Silvia S14A, masina cu care concureaza in prezent in competiile interne precum si in cele internationale.

Este unul dintre cei mai cunoscuti piloti de drift din Romania si are fani si sustinatori cu varste cuprinse preponderent intre 14 – 45 de ani. Acest fapt se datoreaza relatiei stranse pe care o are cu acestia prin intermediul diverselor canale media, prin intermediul website-ului sau personal si a altor retele de socializare on-line, precum si cu ocazia diferitelor evenimente la care participa, unde intotdeauna gaseste cateva clipe pentru o fotografie sau un autograf pentru fanii sai.

Varsta : 38 de ani
Nickname : HAI
Stare civila : Casatorit, 2 copii
Website: www.scoala-de-drift.ro
Studii : Liceul Pedagogic Elena Cuza, Universitatea Nicolae Titulescu, Facultatea de Drept, Master in Studii Europene de Administratie Publica

Pilot preferat : Ayrton Senna
Debut competitional: 2003
Masini de concurs: BMW E46 Coupe Turbo si Nissan Silvia S14A